Dudás György vagyok, két gyermekes családapa.

Életem során többször költöztem, viszont csak egy ház volt, mely általam épített volt. Ekkor döbbentem rá, hogy sok esetben milyen apró dolgok mennyire megkönnyíthetik, vagy megnehezíthetik
az ember mindennapjait, amelyek a ház építésekor könnyedén és alacsony költségvetésből megoldhatóak, utólag komoly munkát, időt és rengeteg pénzt és szakembert igényelhetnek.

Az ismeretségi körünkből nagyon sokan költöztek új építésű lakásokba, házakba, ahol ilyen jellegű a problémákkal szembesültek, majd az olcsónak tűnő, vagy éppen a már egyébként is drága ingatlan, rövid időn belül nagyon drága lett.
Ezért döntöttünk úgy, hogy mi nem szeretnénk ezek közé

a vállalkozók közé tartozni. Az általunk épített ingatlanokba minőségi alapanyagokat szeretnénk beépíteni és gondosan megtervezett, a mindennapokban jól élhető terekkel rendelkező otthont építeni.

Vállalkozásunkat minőség, szakértelem és garancia jellemzi. Csak annyi megrendelést vállalunk, amennyit biztonsággal, odafigyeléssel kivitelezni tudunk. Kiemelt figyelemmel kezeljük
az épületek energiahatékony működését biztosító megoldásokat.


Somorjai Endre vagyok, a River King Bau Kft. építési csapatáért és
az elvégzett munkák ellenőrzéséért felelős munkatársa.

Édesapám 35 éven keresztül, egészen nyugdíjas koráig megbecsült építőipari vállalkozó volt.  Mindig is szerette volna, ha
a nyomdokaiba lépek.

A tapasztalat és a csapat már meg volt, csak a megfelelő társat kerestem, aki hasonló értékrenddel, egy minőségi építőipari vállalkozást szeretne létrehozni.

Miután az élet összehozott Dudás Gyuri barátommal, aki jelenleg
a cég vezetéséért felel, megtaláltam személyében a tökéletes üzlettársat és megalapítottuk a River King Bau Kft-ét, amellyel célunk, hogy az emberek számára minőségi és élhető otthonokat tudjunk kialakítani, létrehozni.

Reméljük, hamarosan Önt is
az elégedett ügyfeleink közt
üdvözölhetjük!

LENYŰGÖZŐ ÉPÜLETEK MINŐSÉGI ALAPANYAGOK          MEGBÍZHATÓ KIVITELEZŐ